*zwangerschap, kraambed of babymassage*

uit het hoofd naar je hart


Cliënten aan het woord:

Ik heb een fijne massage van Dana mogen ontvangen. Koesterend, zacht, warm, liefdevol en met aandacht zijn woorden die in mij opkomen. Een cadeau aan jezelf.
Inger


Als verjaardagscadeau heb ik een massage voor na de geboorte van mijn zoon gekregen; deze vond plaats een paar weken postpartum. Het was een zeer fijne en ontspannende ervaring en Dana wist me perfect op mijn gemak te stellen. Alle gebieden van mijn lichaam werden geadresseerd met een speciale focus op mijn nek en rug op mijn verzoek. Ik had voor de 90 minuten massage gekozen; dit kan ik iedereen aanraden, zodat je ultiem kunt ontspannen. Na de massage voelde ik me uitgerust en  had ik energie om me op de baby te richten. Super bedankt Dana!
Marjolijn


Halverwege mijn zwangerschap heb ik een fijne massage van Dana gehad. Het gaf me veel ontspanning maar ook vond ik het fijn dat Dana me heeft 'leren voelen' hoe het kindje lag in mijn buik en wat ik kon voelen in mijn buik. Daar was ik erg mee geholpen op dat moment. Bedankt Dana!
Marleen

Ik raad de zwangerschapsmassage van Dana van harte aan! Dana is een warm persoon en creëert een veilige setting waardoor je ultiem kunt ontspannen tijdens de massage. Een massage waarvan je wil dat het nooit stopt.
Lotte Hemel

Het was een heel ontspannen ervaring met een zen gevoel achteraf! Zeker ook als je contact wil maken met je baby denk ik dat Dana hier veel in kan betekenen als ervaren verloskundige.
Anonym

Dana heeft fantastische handen. Ze maakt niet alleen fysiek contact met jezelf en je kindje maar ook emotioneel, spiritueel en energetisch. Dana heeft de gave om haar massage daardoor naar diepere lagen te brengen. Dit brengt heling, gronding en balans. De verbinding en het contact met mijn kindje werd erdoor versterkt. Lading voelde ik wegvloeien en maakte plaats voor licht, luchtigheid en nog meer vertrouwen. Door haar helende handen is de ervaring van ontspanning een cadeautje. Zeker op het eind van de zwangerschap is het heerlijk wat Dana voor mijn lichaam heeft gedaan.

Laura

Hele fijne ontspannende massage. Dana werkt echt op intuïtie en gevoel, dat stelde me meteen op mijn gemak. Een uur was te kort! 

Ellen

De massage bij jou heeft gemaakt dat ik me meer bewust ben van mijn zwangerschap. Ik voel de baby nu veel duidelijker en ik neem de tijd voor rust. Bedankt! 

Reuven

Ik heb me veilig en gekoesterd gevoeld. Wat een verademing.

Liefs Anne

Dana is een heel prettige vrouw die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt. Ik voelde mij gelijk heel vertrouwd en veilig bij haar wat er ook voor zorgde dat ik gelijk kon ontspannen tijdens de massage. De massage is hemels, vooral wanneer je zwanger bent. Dana komt bij je thuis en je mag liggen zoals je zelf graag ligt (dus je hoeft niet met je buik in zo'n gek gat te liggen). Dana vraagt regelmatig of je je nog prettig voelt, maar voelt dit ook wel aan zonder het te vragen. Gun jezelf dit echt zwangeren!! En ook na de bevalling is het heerlijk jezelf een massage van Dana te gunnen, omdat je alles overhebt voor je nieuwe kleine.. maar vergeet niet ook nog een beetje aan jezelf te denken. Mijn newborn zoontje kreeg ook een babymassage van Dana. Hij vond het prettig, maar had ook honger. Het geduld van Dana is fantastisch, ik voelde mij niet bezwaard dat het anders liep dan het plan was. Daarnaast kon Dana goede tips geven over borstvoeding en slaapjes, omdat ze als (voormalig) verloskundige veel ervaring heeft. Veel dank en fijn je te leren kennen.

Anika

Dana, wat ben jij een fijn mens! Je hebt me een heerlijk ontspannen massage gegeven en het was heel prettig dat dit thuis kon! Fijne benadering, aanraking en techniek! Ik ga je zeker aanbevelen en vraag je nog eens!

Liefs Priscilla

Lieve Dana,

Dankjewel voor jouw heerlijke massage! Wat een verademing dat de massage thuis plaats vond. De liefde en de zachtheid waarmee jij werkt, maakte dat ik me enorm veilig, comfortabel en “gedragen” voelde. 
Zoveel rust, geduld en ervaring straal jij uit! Dit gun ik iedere zwangere vrouw.
Heel veel liefs, Britt

Ik kreeg van Dana een fijne postpartum massage. Dana creëert een fijne sfeer en voelt precies wat je lijf nodig heeft.  Daarna voelde ik me alsof ik een paar uur had geslapen. Na de eerste slapeloze nachten en een vermoeid lijf van de bevalling was dit heerlijk. Gun jezelf als kersverse mamma dit moment voor jezelf!

Fleur

“heerlijk genoten van de massage thuis door Dana enkele dagen na de bevalling. Helemaal ontspannen en weer helemaal opgeladen! Zeker een aanrader en ook leuk om cadeau te doen!”

Susan

Tijd voor me zelf, heerlijk ontspannen, genoten. Super bedankt!  

Birgit