*zwangerschap, kraambed of babymassage*

uit het hoofd naar je hart

Over mij

 

Ik ben Dana. Ik werk met passie en wordt gedreven door mijn eigen ervaringen. Ik heb 25 jaar als verloskundige gewerkt.

Ik zag zwangere maar doorgaan in het leven van nu. Ik ben toch alleen zwanger? Dus alles moet en zal zo blijven als het is. We moeten presteren, werk moet doorgaan, alles moet kunnen. Je loopt jezelf voorbij. De realiteit is wel dat het zwaar is om zwanger te zijn al de hormonale veranderingen die je doormaakt, het voorbereiden op het moederschap, de binding met jou kind. Hoe zal dat gaan, de twijfels die er zeker ook zijn. 

Dit maakt dat ik me ben gaan richten op het geven van massages en energetisch lichaamswerk. Massages waarbij je weer in balans komt, waar je je even kan laten gaan, niets hoeft. Heerlijk! Je kan weer verder.

Wil je meer weten over mij, kijk dan ook eens op mijn onderstaande site:

https://www.loveenergiewerk.nLMassages vóór, tijdens en na je zwangerschap

Ik geeft massages voor dat je zwanger wil raken om in balans te komen en zo de rust te vinden om de ziel van je kindje te mogen ontvangen.

Ik geef massages na het verlies van je kind. Na een miskraam, vroeggeboorte of een slechte  uitkomst van je zwangerschap. Weer terug naar jezelf. Je eigen cocon om het verdriet te kunnen aannemen en verwerken.

Ik geef massages tijdens je zwangerschap. Lekker uit je hoof naar je hart. Klachten kunnen verminderen of verdwijnen of gewoon om je te verwennen.

Ik geef massages als je bevallen bent in het kraambed en daarna. Altijd bezig met de verzorging van je kind? Even tijd voor jezelf. Uit de sleur. Zo lang je borstvoeding geeft of tot ongeveer negen maanden na de bevalling.

Is je baby onrustig, heeft last van krampen of andere ongemakken? Ik kan ook je baby masseren en je leren hoe je dat het beste zelf kan doen. 

Laat me weten waar je behoefte ligt! 

Bij een massage wordt je hele lijf aangeraakt. Je kan kiezen voor een volledige massage of een deelmassage. Ik masseer intuïtief, dat betekent dat jouw lijf me 'verteld' wat het nodig heeft.

Massage van je hoofd, nek, borst( ook als je borstvoeding geeft), buik, rug, been, voet... 

Ik masseer met warme neutrale oliën.

De massage kan bij je thuis of in overleg op een andere plek.

Massages zijn na overleg mogelijk op elk tijdstip van de dag.

Je bent welkom!